Vanvremenska letnja kolekcija

Koncept naše Vanvremenske kolekcije jesu modeli obuće i torbi koji nikada neće izaći iz mode, uprkos modnim trendovima koji se brzo menjanju.

Zbog čestog problema svih dama da modele koje su kupili jedne sezone, već sledeće godine ne mogu da nose jer su „izmodeli“, izdvojili smo neke od modela za koje smo uvereni da nikada neće izaći iz mode, rešenje su za sve prilike pa i sezone, i verujemo da svaka dama treba da poseduje u svom cipelarniku barem neke od ovih modela.

Modeli iz ove luksuzne kolekcije su nosivi, uklopivi, unikatni i izrađeni od premium prirodnih materijala koji osiguravaju kvalitet i trajnost.

Marino Orlandi

Modeli torbi koji su definitivno kruna naše timeless kolekcije su Marino Orlandi torbe od vrhunske prirodne kože i unikatnih prepoznatljivih detalja – ove torbe će se nositi godinama, i leti i zimi, nikada neće izaći iz mode i sjajno su rešenje za sve one dame koje vole da kupe jednu ali vrednu stvar u koju mogu da se pouzdaju.

Ilasio Renzoni

Kada je reč o obući naša preporuka je italijanski dizajner Ilasio Renzoni i njegovi vanvremenski kompleti kožne obuće i torbi koji pored udobnosti, vrhunske prirodne kože ( čak i na đonu ), pružaju sofisticirani elegantni dizajn koji vam rešava večitu dilemu – šta obuti.

 

Pored ovih modela, na našem sajtu možete pogledati još dosta modela obuće i torbi za koje smo sigurni da su Vaša prava modna ljubav za sva vremena!

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *